Om pop-up
butikken

Clarins tror på kraften i planter for å fremme skjønnhet. Kom og se Clarins' hemmeligheter i hjertet av Oslo på vår eksklusive Beauty Factory pop-up butikk, der vi avslører hvordan vi fanger essensen av naturen for å skape de plantebaserte formuleringene som ligger bak våre bestselgende ikoner for ansikt og kropp, både når det gjelder hudpleie og sminke. Siden 1954 har vi presset grensene for kosmetikk for å finne noen av naturens mest effektive naturlige ingredienser. Resultatet? Generasjon etter generasjon med banebrytende formuleringer, oppdatert og gjenskapt etter hvert nye funn.

Mandag 3. juni til fredag 21. juni


Åpningstider
Mandag – lørdag 10.00 – 19.00
Stengt søndag

Foran KICKS Glasmagasinet (Stortorvet 9, Oslo)

 

Tidsskjema

Fordyp deg i Clarins' fortryllende verden. For å gjøre besøket ditt minneverdig inviterer vi deg til å bli med på en rekke forskjellige eventer som er laget sammen med våre lokale partnere, merkevareambassadøren og artisten Dagny og våre flotte skjønnhetseksperter fra Clarins.

De fantastiske lokale partnerne våre vil tilby gratis tjenester og produkter til alle som besøker pop-up-butikken. Se programmet for eventene i pop-up-butikken nedenfor.

Vær oppmerksom at enkelte eventene har begrenset med plasser, så sikre deg en plass ved å besøke pop-up-butikken og snakke med en av skjønnhetsekspertene våre for å reservere plass. For påmelding til DAGNYxClarins, følg med på Dagny sin Instagram @dagnymusic

 

Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnerne våre vil spille en viktig rolle i å forbedre opplevelsen din i pop-up butikken i løpet av de kommende ukene. Les mer om samarbeidspartnerne våre og hva de har i vente for deg under denne spesielle begivenheten.

 

KONKURRANSE

'For å feire dette unike arrangementet, samt 3 år med Clarins.no, arrangerer vi den største konkurransen noensinne. Alle kunder som besøker pop-up butikken og registrerer seg for Clarins.no-nyhetsbrevet blir med i konkurransen om å vinne hovedpremien som er ett års forbruk av Clarins-produkter. Det er ingen kjøpsplikt.
Bare besøk Beauty Factory pop-up butikken og registrer deg for nyhetsbrevet med QR-koden. Eksisterende kunder trenger bare vise frem e-posten de mottok om arrangementet for å få prøvesettet. Vær oppmerksom at konkurransen kun gjelder for nyregistreringer.

Se vilkårene våre her

PRØV FØR DU KJØPER

Som Clarins-grunnleggeren Jacques Courtin-Clarins brukte å si: «Produktene mine snakker for seg selv. En vareprøve taler for meg». For å feire 70 år med Clarins tilbyr vi alle kunder som besøker pop-up-butikken et eksklusivt vareprøvesett som gjør at du kan bli kjent med det beste fra merket når du registrerer deg for nyhetsbrev fra Clarins.no. Eksisterende kunder trenger bare vise frem e-posten de mottok om arrangementet for å få settet.

Prøv her

Om Clarins.no

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Beauty Factory pop-up i Oslo, kan du alltid oppdage kraften i planter på clarins.no. Nyt eksklusive fordeler, gaver og prøver på nettet hele året.

Se våre nåværende tilbud

Beauty Factory

Hos Clarins tror vi på plantenes kraft til å ta skjønnheten enda lenger. Oppdag hemmelighetene bak noen av våre bestselgende ikoner for ansikt og kropp, der naturens egne ingredienser møter Clarins' ekspertformler. Siden 1954 har vi flyttet grensene for kosmetikk for å avdekke noen av naturens mest effektive ingredienser med naturlig opprinnelse. Resultatet? Generasjon etter generasjon med banebrytende formler, oppdatert og fornyet for hvert nytt funn.

Oppdag de fantastiske syv, våre bestselgende Clarins-klassikere, drevet av planter.

Våre forpliktelser

*Excluding: Beauty Flash Fresh Ampoule / Smoothing Shave Foaming Gel / Soap Bars